_________________________

COMANDA ONLINE:

TELEFON:

0727.995.333

0727.264.827

(072-SANITAS)

 

Luni-Vineri:09.00 - 18.00

Sambata-Duminica:10.00 - 12.00

_________________________

ASIGURAM LIVRARE SI MONTAJ IN JUDETELE:


· BUZAU

· IALOMITA

· VRANCEA

· GALATI

· BRAILA

· BRASOV

· COVASNA

· PRAHOVA

· CALARASI

· BACAU

· VASLUI

· GIURGIU

· TULCEA

· CONSTANTA

· DAMBOVITA

· ILFOV

· BUCURESTI

• oriunde in limita a 200km / sens

_________________________

Livrare NATIONALA


_________________________


_________________________

RECOMANDAM:

Dulapuri Arme si Muniti - Rastel Arme - Seif Metalic ArmeWC-uri Turcesti si Rezervoare din FontaMagazin Bijuterii din ArgintCONDIŢII COMERCIALE
Condiţii comerciale

Accesarea si Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.magazin-usi-buzau.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Acest magazin online este administrat de firma Sanitas Construct SRL Buzau cu datele de identificare afisate la rubrica Contact.

Informatiile furnizate catre S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare.
S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.
S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi tip de serviciu cu care s-a facut expedierea. S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L . va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme uzura, urme de montaj, gaurire, ciobire, urme de spuma poliuretanica sau ciment, semne de  folosinta etc.
Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect , impreuna cu accesoriile aferente, copiile de pe factura fiscala sau bonul fiscal si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele vor fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri etc. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.

 

Politica de confidentialitate

S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L . certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L . garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L . pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale catre S.C.SANITAS CONSTRUCT S.R.L nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

 

POLITICA DE RETURNARE PRODUSE:

Produsele achizitionate la distanta (online) se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

 

Produsele primite defecte:

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

 

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.


S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produselor de la S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L. catre client si de la client catre S.C. SANITAS CONSTRUCT S.R.L. revine in responsabilitatea clientului.